Om Sundhelhed

Sundhelhed består af søstrene Mette og Ditte Laursen, som er uddannet kropsbehandlere hos Body-sds. Vi har igennem mere end et årti hjulpet mennesker med at slippe fysiske og psykiske problematikker.

Udover Sundhelhed har vi også Danmarks største Detox univers, som tilbyder en Detox-klub og masse online forløb med detox-træning, mentaltræning, juice- og vandfaste, kostændringer, meditation og åndedrætsøvelser.

Mette Laursen

Uddannet kropsterapeut hos Body-sds.
Som tidligere speditør levede Mette et liv i overhalingsbanen med stress, uro og uvidenhed. Da hun gik ned med stress og skulle genfinde sig selv, sagde hun sit speditør-job op og begyndte at kigge indad. Det blev til en lang selvudviklingsrejse og i 2002 blev hun færdiguddannet som kropsterapeut hos Body-sds, og i dag lever hun af at hjælpe andre mennesker med at finde sin vej. Hos Mette genfinder du din indre kraft ved at lære, at du selv bestemmer i dit eget liv.

Ditte Laursen

Uddannet kropsterapeut hos Body-sds.
Ditte elsker, at hjælpe mennesker til at få det bedre fysisk som psykisk og med at leve det liv de ønsker. Jeg er meget inspireret af Debbie Ford og skyggearbejde. Vores krop spejler vores sind og jeg synes, det er utrolig spændende at finde ud af, hvor menneskers smerter kommer fra, hvorfor har vi ondt i krop og sind? Når vi sammen finder svaret, kan kroppen slippe problematikken. Jeg er taknemmelig over mit arbejde.

Bliv medlem af vores Detox klub

Kom med i Detox-klubben og bag om Detox universet, hvor du får de magiske nøgler til at detoxe og hvordan lige præcis du både opnår og fastholder sunde vaner og bliver inspireret til endnu mere af ALT det gode, som giver energi, gejst på livet og får dig til at nå resultater og mål du aldrig troede var mulige.

Sundhelhed tilbyder kropsbehandling, faste og en detox-klub.

Adresse

Sundhelhed
Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle
(Sundhelhed ligger i Sct. Mariahuset)

Bredskiftevej 20
8210 Århus

Kontakt

Mette Laursen
Mail: sundhelhed@gmail.com
Mobil: 5184 7121

Ditte Laursen
Mail: sundhelhed2@gmail.com
Mobil: 2010 2509